Fleschtivalcommissie

De Fleschtivalcommissie is sinds het voorjaar van 2022 hard bezig een episch Fleschtival neer te zetten.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

De Fleschtivalcommissie

v.l.n.r. Angèl, Luuk, Juul, Wouter, Thijs, Pim

Angèl Pranger (praeses)

Wanneer je om 5 uur de FooBar binnenkomt en een luide stem hoort lachen, dan is de kans groot dat dit Angèl is. Na een paar wijntjes is ze niet meer te stoppen en kan je de hele avond kletsen met deze bom van energie. Ook binnen de commissie is ze een bron van enthousiasme. De vergaderingen worden altijd levendig gehouden door haar positieve energie en haar lach. Naast gezelligheid brengt ze ook een hoop structuur binnen de commissie. Als we tijdens een vergadering weer eens afdwalen, brengt Angèl ons altijd terug op het goede spoor. Ze weet op wonderbaarlijke wijze overzicht te houden over alles wat er moet gebeuren binnen onze commissie (en dat is veel). We beginnen ons bijna zorgen te maken wanneer ze vertelt dat ze élke dag aan het Fleschtival denkt. Maar we zijn reuze blij met haar als praeses en weten zeker dat deze commissie bij Angèl in goede handen is!

Pim Bax (ab-actis)

Na een vergadering van drie uur is het toch altijd moeilijk om je te herinneren wat er nou allemaal was gezegd, maar gelukkig notuleert onze ab-actis Pim dit allemaal voor ons. En het lezen van deze notulen is zeker geen straf! Want zijn notulen zijn eigenlijk net als zijn persoonlijkheid: duidelijk en overzichtelijk met een grote dosis humor, vrolijkheid en vriendelijkheid. Naast het schrijven van de notulen heeft Pim natuurlijk ook een hoop andere taken, zoals het maken van de website, het beheren van een whatsapp-geschiedenis vol met vreemde berichten als antwoord op leeschecks en als belangrijkste: het regelen van het bier. Bij deze taken komt zijn uitgebreide commissie- en gilde-ervaring goed van pas. Nadat hij in 2014 de vuurcommissie oprichtte, heeft hij meer commissies gedaan dan je op handen en voeten kan tellen. De Fleschtivalcie is een mooie aanvulling op dit lijstje.

Wouter Remmerswaal (quaestor)

Wouter is onze “Man on the money”. Als wiskundige annex informaticus annex commissieverslinder annex klimfanaat zou je zeggen dat hij het nogal druk heeft, maar desondanks weet hij altijd de tijd te vinden om nauwkeurig de hele monetaire bende bij te houden. Als we al onze ambities de vrije loop lieten, zonder dat Wouter daar realistisch doch altijd enthousiast naar keek, was het allang de spuigaten uitgelopen. Keer op keer wordt het weer evident dat hij gewend is grote hoogtes te bereiken ondanks alle moeilijkheden onderweg. Met hem aan het financiële roer kan je ervan uitgaan dat het Fleschtival voor iedereen constant pieken wordt.

Thijs Stockmans (assessor promotie)

Thijs is onze assessor promotie, dus hij zorgt ervoor dat we zo veel mogelijk mensen kunnen laten genieten van het Fleschtival. Dit doet hij onder andere door het maken van posters, ontwerpen van het logo, en bijhouden van de social media om iedereen op te hypen voor het grote feest. Thijs heeft gedurende zijn studietijd al een hoop andere commissies gedaan, en daarmee enorm veel commissie-ervaring opgedaan. Nu hij in zijn PhD zit, heeft hij besloten lekker door te gaan, in de Fleschtivalcie. Kortom, hij heeft het leukst voor het laatst bewaard.

Juul Nagesser (assessor programma)

Wanneer je in je eentje in de Foobar zit te wachten tot de andere commissieleden arriveren voor de vergadering (die 5 minuten geleden zou beginnen) en Juul vrolijk om de hoek tevoorschijn komt, dan zakken je zorgen spontaan weg en weet je weer dat het allemaal wel goed komt. Zijn optimisme en blijdschap werken aanstekelijk en je zou dan ook moeite moeten doen om het ontstaan van een lach op je gezicht tegen te houden. Maar waarom zou je dat willen? Lachen is gezond! Als assessor artiesten komt zijn optimisme (en misschien een scheutje naïviteit) hem goed van pas. Zelfs met de grootste namen wordt contact opgenomen, ook al weten we eigenlijk allemaal wel dat die toch veel te duur gaan zijn. Als de offerte dan binnenkomt en het aantal nullen inderdaad te groot is voor ons budget, kan dat de pret niet derven. Een “Ah jammer, maar het had echt gaaf geweest!” en door naar de volgende. Ergens heeft hij ook wel een punt. Niet geschoten is altijd mis.

Luuk Deen (assessor logistiek)

De vele logistieke uitdagingen die het aankomende Fleschtival met zich meebrengt tackelen is een wezenlijke verantwoordelijkheid. Met zijn nuchtere blik is onze assessor logistiek, Luuk, de man die alles in goede banen gaat leiden. Naast een hart van goud en een vlotte babbel beschikt deze student bio-informatica over een oplossingsgerichtheid waar je u tegen zegt. Luuk belt de gemeente plat om informatie over vergunningen en een festivallocatie te fixen. Schroom niet om deze lieverd aan te spreken met vragen over de logistiek of gewoon voor een leuk gesprek!

Logo Fleschtivalcommissie