Drum & Bass-held Dustkey

Dit jaar was hij al een van de artiesten die op het grote podium van Liquicity Festival draaide, maar nu komt hij ook het Fleschtival ombouwen tot een episch feestje: Dustkey! Hij draait al een aantal jaar Drum & Bass, en weet daar flink publiek mee te trekken.

Als een mede-oprichter en lid van het Nederlandse deep/soulful label “Differential Recordings” heeft hij andere artiesten ook geholpen hun geluid te vinden, en streeft ernaar bij te dragen aan de Drum&Bass-scene. Hou hem vooral in de gaten, want hij zal zeker nog groeien en een naam voor zichzelf uitbeitelen in de toekomst!

In de afgelopen jaren heeft hij met zijn groeiende passie voor muziek ook binnen De Leidsche Flesch zijn stempel achter gaan laten, door het DJ-gilde op te richten om de Fleschfeesten te voorzien van goede muziek. Ook heeft hij onder zijn alter-ego DJ ToyBoy voor De Leidsche Flesch een ware Fleschcalatiemix uitgebracht. Als je er ook van wil genieten, dan kun je deze hieronder nog beluisteren:

DJ Toyboy (DLF) · De Leidsche Fleschcalatie Mix

Op het Fleschtival zal hij zijn beste Drum & Bass-nummers draaien. Mocht je hier alvast een voorproefje van willen horen, check dan hieronder zijn Soundcloud, of zoek op Spotify op “Dustkey”. Als jij dit ook gaaf vindt, dan weet je vast wel wat je te doen staat…

Als je Dustkey op zijn socials nog wil volgen dan kun je hem hier vinden: